4 دی 1401

از جمله مزایای فیلتر‌هوا در محیط بیمارستان می‌توان به ایجاد مکانی مطبوع و عاری از هرگونه آلودگی اشاره کرد. همانطور که می‌دانید هوایی که در بیمارستان‌ها وجود دارد، به دلیل وجود انواع ویروس‌ها و باکتری‌ها همواره دارای سطح بالایی از آلودگی‌ها است. به همین دلیل تصفیه هوای موجود در محیط بیمارستان امری مهم و حیاتی به شمار می‌رود.
به طور کلی عمل تهویه توسط دستگاه‌های هواساز انجام می‌شود. درون دستگاه‌های هواساز عمدتا فیلتر هوا تعبیه شده است که قادر هستند باکتری‌ها و آلاینده‌های موجود در هوای ورودی را جذب کرده و هوای تازه را وارد محیط بیمارستان کنند. همانطور که می‌دانید دستگاه‌های هواساز ترکیبی از هوای داخل محیط بیمارستان و هوای خارج را وارد محیط بیمارستان می‌کند.

به همین دلیل فیلترها مورد استفاده دارای قابلیت‌های گوناگونی بوده و مزایای زیادی دارند. اما مزایای فیلتر در بیمارستان دقیقا چیست؟

فیلتر هوای بیمارستان

کاربرد فیلترهوا در محیط بیمارستان

همانطور که گفته شد به طور کلی جریان هوا، یک وسیله مناسب برای جابجایی ویروس‌ها، باکتری‌ها و یا  گرد و غبارهای موجود در بیمارستان ها به شمار می آید. در صورتی جریان هوای آلوده تصفیه نگردد، بیماری های ناشی از ویروس ها و باکتری ها تشدید می شود. به همین دلیل در تجهیزاتی که وظیفه تهویه هوای داخل بیمارستان ها را بر عهده دارند، فیلتر به کار گرفته می شود. فیلترها به گونه ای طراحی شده اند که علاوه بر جذب گرد و غباری که در محیط بیمارستان وجود دارد، مانع از ورود و پراکنده شدن ویروس ها و باکتری ها در محیط بیمارستان ها گردد.

مزایای فیلتر هوا در بیمارستان ها

همانطور که گفته شد، یکی از مزایای فیلتر در بیمارستان ها می توان به تهویه مطلوب محیط داخلی بیمارستان شامل بخش، اتاق انتظار و سایر محیط‌های موجود در بیمارستان‌ها اشاره کرد. اما از دیگر مزایای فیلتر در بیمارستان‌ها به ایجاد فشار مثبت در اتاق عمل اشاره کرد. همچنین استفاده از فیلتر ضمن تهویه محیط اتاق عمل موجب افزایش سطح استریل در آن می‌شود. از دیگر مزایای فیلتر در بیمارستان می‌توان ورود حداقل سه مرتبه هوای تازه به محیط داخلی بیمارستان از جمله اتاق عمل اشاره کرد. لازم به ذکر است به منظور افزایش بازده و کارایی فیلتر و تاخیر در تعویض آن بهتره است باز و بسته شدن درب‌ها به حداقل میزان خود برسد.

مزایای فیلتر هوا در بیمارستان

تعویض فیلترهای هوا بیمارستان‌ها

منافذ فیلترها بعد از مدتی دچار انسداد می‌شوند. در چنین مواقعی میزان جریان هوای عبوری کاهش پیدا کرده و به این ترتیب میزان مصرف انرژی توسط دستگاه هواساز بیشتر خواهد شد. تعویض فیلتر موجب می‌شود که جریان هوا به طور آزادانه در گردش باشد. از طرفی تعویض فیلترهای موجود در دستگاه هواساز باعث می‌شود تا به طور دائمی هوای تازه و پاکیزه وارد محیط داخلی بیمارستان گردد. علاوه بر آن هوای تمیز و عاری از هرگونه آلودگی ناشی از ویروس‌ها و باکتری‌ها به سلامت محیط داخلی و بیمارها به خصوص کسانی که از بیماری‌های تنفسی رنج می‌برند، کمک شایانی می‌کند.

جمع بندی

همانطور که گفته شد با توجه به سبک زندگی امروز انسان، وجود فیلترها در بسیاری از نقاط زندگی، خصوصا محیطی مثل بیمارستان بسیار لازم و ضروری است. در این مقاله سعی کردیم کمی شما را با نقش فیلتر در قسمتی از محیط زندگی شهری آشنا کنیم. امیدواریم مطالعه این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

برای ارتباطات با کارشناسان ما و ارسال نظرات خود، از طریق فرم زیر اقدام نمائید.

فرم تماس با فیلتر سرکان


One thought on “کاربرد فیلتر هوای بیمارستان چیست ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *